Palvelut

TILITOIMISTOPALVELUT

Tilikipa on palveleva taloushallinnon kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yhteisöille. Asiakaskunta koostuu toiminimiyrityksistä osakeyhtiöihin ja yhdistyksiin. Palvelu on henkilökohtaista ja joustavaa huomioiden jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Palvelut hoituvat sähköisesti selainpohjaisella Netvisor-taloushallinnon ohjelmistolla, jonka myös asiakas saa käyttöönsä löytäen sieltä aina ajantasaisen tiedon olipa asiakkaan sijaintipaikka sitten missä päin Suomea tahansa.

HENKILÖSTÖHALLINTO JA PALKANLASKENTA

Ylityökorvaukset, ilta-, yö- ja sunnuntailisät, talviloma- ja kesälomaoikeudet sekä palkat, yleiset sopimuskorotukset, palkkalaskelmat jne. Kaiken edellä mainitun hallintaan on hyvä palkata ammattilainen, joka osaa työnsä ja pitää itsensä ajan tasalla kouluttautumalla ja seuraamalla alaa koskevia säädöksiä ja lakipykäliä.

OSTO- JA MYYNTIRESKONTRA

Yrityksen laskutus ja laskujen maksu kulkee kätevästi samassa muun kirjanpidon kanssa ja näin kaikki informaatio on saatavilla samasta paikasta. Reskontran ulkoistaminen säästää aikaa yrityksen tuottavan työn tekemiseen. Tilauslomake muuntuu järjestelmässä laskuksi ja laskut tulevat maksetuksi silloin kun itse ne maksuun valitset.

TOIMISTOPALVELUT

Osto- ja myyntireskontran lisäksi Tilikipa tarjoaa asiakkailleen myös muita toimisto- ja sihteeripalveluita. Kysy lisää!